Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ανδρεαδάκης: Μετρώντας την εμπιστοσύνη των πελατών με την PrivateReview

Ένα ζαχαροπλαστείο περήφανο όχι μόνο για τα γλυκά του, αλλά και για την εξυπηρέτηση που προσφέρει.

image

To εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ανδρεαδάκης στα 10 χρόνια παρουσίας του έχει καταφέρει να κερδίσει τους πελάτες του, τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική, χάρη στα αγνά υλικά και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων του. Οι ιδιοκτήτες του όμως, Πάνος και Γιώργος Ανδρεαδάκης, δεν θέλουν να αφήνουν τίποτα στην τύχη του, γι' αυτό και τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο ευχαριστημένοι είναι όσοι μπαίνουν στο κατάστημά τους. Όταν επικοινώνησαν με την PrivateReview τόνισαν ότι η εξυπηρέτηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιχείρησή τους, εξού και ήθελαν να καταγράφουν καθημερινά την ικανοποίησή τους σε αυτόν τον τομέα με την τοποθέτηση μίας συσκευής στην έξοδο του καταστήματος.

Ύστερα από 9 μήνες συνεργασίας, ο κ. Πάνος Ανδρεαδάκης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ότι τα έχουν καταφέρει. «Από τον Μάιο που βάλαμε τη συσκευή μέχρι σήμερα, το κατάστημα έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000 αξιολογήσεις. Ένα τόσο μεγάλο πλήθος αξιολογήσεων μας δίνει την ευκαιρία να μαθαίνουμε από τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης που επιτυγχάνουμε, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειές μας. Δεν παραβλέπουμε ποτέ όμως να ελέγχουμε σε καθημερινή βάση αν έχει υπάρξει έστω και ένας που δεν έχει φύγει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες μας».

Ο κ. Ανδρεαδάκης γνωρίζει ότι λαμβάνοντας ανώνυμες αξιολογήσεις, βαθμολογείται από πελάτες που διαφορετικά δεν θα έλεγαν ποτέ τη γνώμη τους. Οι άνθρωποι συνήθως αποφεύγουν να πουν ευθέως ότι κάτι δεν τους άρεσε ή τους ενόχλησε. «Η πλειονότητα δεν θα εκφράσει ποτέ τυχόν παράπονα κατά πρόσωπο. Άρα όταν το 97% των επισκεπτών μας βαθμολογεί θετικά, μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα ότι η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι πράγματι ένα από τα πλεονεκτήματά μας».

Πώς χρησιμοποιεί το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ανδρεαδάκης τις συσκευές αξιολόγησης PrivateReview

  • Μέτρηση της ποιότητας της εξυπηρέτησης
  • Παρακολούθηση των αποτελεσμάτων καθημερινά
  • Εξασφάλιση ότι δεν δημιουργούνται απότομες διακυμάνσεις στην απόδοση
  • Παροχή της δυνατότητας στους πελάτες να εκφράσουν ανώνυμα την άποψή τους